ВЛАДИМИР НОВИЦКИ

Управител и създател на NOVITSKI PARTY COMPANY


За мен е призвание да правя хората щастливи! Нека Ви разкажа една история... От ранна детска възраст започнах да свиря на пиано, а след това и да пея в едно от най-добрите музикални подготвителни училища – „Студио ДА“ на Доно Цветков. В един момент така се завъртяха нещата, че бях подложен на избор. Можех или да продължа с пеенето, или да получа първата си професионална музикална апаратура. Досещате се какво избрах... Стъпка по стъпка започнах да развивам своите опит и кариера. Озвучавах първия учебен ден, 24-ти май, всички останали училищни празници и конкурси. Започнаха да се прокрадват и професионални частни ангажименти. Опитът ми продължи в голяма музикална фирма. Натрупах много знания по участията и дойде време да поема своя собствен път. Така се роди „Новицки Парти Къмпани“. Обещах си, че ще предложа на тези, които ми се доверяват, един отличен продукт. И това направих - съчетах отношение, комуникация, талант, опит и знания. В един момент усмивките, казващи „Благодаря!“, бяха навсякъде. Така е и до днес! Голям принос за моите опит и знания има най-добрият - DJ НИКИ ГЕНОВ. Професионалист, Човек и приятел - завинаги оставащ в сърцето ми!

"Да си част от най-важните моменти на хората е привилегия и отговорност. Не винаги е лесно, но когато видим доволните усмивки, знаем, че ще сме си свършили работата, както трябва!" - Владимир Новицки, управител

КОСТАДИН ХРИСТОВ

DJ Costa


Неговото артистично име, под което го знаят всички, е DJ Costa. Прекрасен човек и страхотен професионалист! Роден е в град София, но неговият дом е Варна. Музикалните му изяви започват още от тийнейджърска възраст – на 15 г. Костадин е горд със своята богата фонотека, в която има куп различни музикални стилове. Можете да го срещнете по събития из цяла България, но и не само. Стигал е дори до Виена. За него грижата за най-щастливите моменти на хората е на първо място. Мотото му е: Only the best is good enough!


ПАРТНЬОРИ


Екипът на NOVITSKI PARTY COMPANY е изграден от професионалисти в различни области.Разполагаме с:

  • DJ
  • озвучители
  • водещи
  • фотограф
  • видеооператор
  • декоратор

Научете повече за всички предлагани услуги тук:

УСЛУГИ