ВЛАДИМИР НОВИЦКИ

Управител и създател на NOVITSKI PARTY COMPANY


За мен е призвание да правя хората щастливи! Нека Ви разкажа една история... От ранна детска възраст започнах да свиря на пиано, а след това и да пея в едно от най-добрите музикални подготвителни училища – „Студио ДА“ на Доно Цветков. В един момент така се завъртяха нещата, че бях подложен на избор. Можех или да продължа с пеенето, или да получа първата си профионална музикална апаратура. Досещате се какво избрах... Стъпка по стъпка започнах да развивам своите опит и кариера. Озвучавах първия учебен ден, 24-ти май, всички останали училищни празници и конкурси. Започнаха да се прокрадват и професионални частни ангажименти. Опитът ми продължи в голяма музикална фирма. Натрупах много знания по участията и дойде време да поема своя собствен път. Така се роди „Новицки Парти Къмпани“ ЕООД. Обещах си, че ще предложа на тези, които ми се доверяват, един отличен продукт. И това направих - съчетах отношение, комуникация, талант опит и знания. В един момент усмивките, казващи „Благодаря!“, бяха навсякъде. Така е и до днес!

"Да си част от най-важните моменти на хората е привилегия и отговорност. Не винаги е лесно, но когато видим доволните усмивки, знаем, че ще сме си свършили работата, както трябва!" - Владимир Новицки, управител

КОСТАДИН ХРИСТОВ

DJ Costa


Неговото артистично име, под което го знаят всички, е DJ Costa. Прекрасен човек и страхотен професионалист! Роден е в град София, но неговият дом е Варна. Музикалните му изяви започват още от тийнейджърска възраст – на 15 г. Костадин е горд със своята богата фонотека, в която има куп различни музикални стилове. Можете да го срещнете по събития из цяла България, но и не само. Стигал е дори до Виена. За него грижата за най-щастливите моменти на хората е на първо място. Мотото му е: Only the best is good enough!

ДЕЯН ХАНДЖИЕВ

Озвучител и водещ


Още един сърцат професионалист в нашия екип. През годините Деян се занимава с диджейско аниматорство в театъра, а в "Новицки Парти Къмпани" ЕООД поема ролята на озвучител и водещ вече цели три години. За него качества като гъвкавост и топло отношение са в основата на успеха. Той винаги е в центъра на големите купони. Деян се гордее с работата си като озвучител и споделя, че забавата на тези, които са ни се доверили за своето събитие, носи истинско удовлетворение и винаги е на първо място.

ПАРТНЬОРИ

ДЕКОРАЦИЯ


За декорацията на Вашето мечтано събитие работим с агенция "Тамара М". Те влагат страст и професионализъм във всичко, което правят! Заедно ще Ви окажем съдействие за всякакъв вид мероприятия - от всичко свързано със сватбените емоции до лични празници и корпоративни събития. В добри ръце сте!

Екипът на NOVITSKI PARTY COMPANY е изграден от професионалисти в различни области.Разполагаме с:

  • DJ
  • озвучители
  • водещи
  • фотограф
  • видеооператор
  • декоратор

Научете повече за всички предлагани услуги тук:

УСЛУГИ