УСЛУГИ


ОЗВУЧАВАНЕ


“Новицки Парти Къмпани” е с основна дейност  организиране и провеждане на мероприятия. Озвучаването играе главна роля във всяко едно събитие. Ние разполагаме с необходимата апаратура, познания и опит, за да се справим на най-високо ниво. Няма значение дали поводът ще бъде сватбеното Ви тържество, кръгла годишнина, кръщене, фирмено парти или пък откриване на нови магазини. Всеки детайл, свързан с професионалното озвучаване на Вашето събитие ще бъде внимателно обгрижен.

DJ и водещи


Успешното провеждане на събития често са свързва и с наемането на добър DJ и водещ. На събития като юбилей, фирмено парти, сватбено тържество и др. ще усетите неговото присъствие. Грижата за настроението на гостите е от първостепенно значение. Подборът на подходяща музика също. Водещият провежда игри, забавлява хората и се превръща в „душата“ на почти всяко парти.

ОСВЕТЛЕНИЕ


Качественото осветление е неизменна част от всяко едно събитие. То внася усещане за разнообразие, емоция, а освен това помага за създаването на празничен дух. Може да включва всякакви ефекти от стационарни или подвижни цветни тела, излъчване на фигури и надписи. При нас услугата има характера на допълнителна. Често желанието на клиентите е да не се създава дискотечна атмосфера, а по-лека, ресторантска, официална. Осветителните ефекти са подходящи както за първи сватбен танц, където използваме цветовете от сватбата, така и за всяко едно парти за по-късните часoве, когато купонът е в своя вихър. Добро допълнение е и пушек машина, която през определено време изпуска дим или дим и аромат. Резултатът е отличен.

ФОТОГРАФИЯ


Фотографските услуги са една много важна част от всяко едно мероприятие. Работим с фотографи, използващи нова и модерна техника, с чудесни познания в начина на снимане и правилната обработка. Силната ни страна е уважението към срокa на предаване на снимките. За да запазите добрите спомени от чудесното парти, може да ни се доверите и да наемете препоръчан от нас фотограф!

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ


За да запазите своите най-ценни моменти, трябва да разполагате с качествен и надежден професионалист, който да заснеме Вашето събитие. Видеооператор с дългогодишен стаж в бранша, модерна и скъпа техника, в комбинация с професионална обработка, ще представи Вашия празник по един уникален начин. На крайния резултат ще можете да се радвате дълги години. Това Ви предлагаме ние – възможност да запазите Вашите спомени по един прекрасен начин!

ДЕКОРАЦИЯ


Стилната и красива декорация ще направи Вашето събитие още по-специално и запомнящо се. Най-важното за нас е обстановката да отразява най-добре желанията и стила на клиента, както и темата на партито. Доверявайки се на професионалисти за украсата, не само ще спестите време и усилия, но и ще имате страхотен резултат, който ще забележи всеки Ваш гост. Чрез правилното съчетаване на цветове, текстури, детайли, както и спазването на обща тема, всяко място може да се промени и претвори.

ЦЯЛОСТНО ОРГАНИЗИРАНЕ НА СВАТБЕНО ТЪРЖЕСТВО


Сватбата е сред най-важните събития в живота на една двойка. Тя е заредена с букет от емоции за Вас и Вашите близки. Ето защо трябва да се погрижите отлично за нейната организация.Доверете се на нашия доказан екип от професионалисти! Заедно ще създадем перфектното събитие от А до Я.Ще се запознаем и след това ще коментираме всичко, което Ви е на сърце. Най-добрите идеи, възможности и най-разумните бюджети ще бъдат използвани.Всичко ще се случи лесно и подредено, а Вие ще можете да се отпуснете и да се наслаждавате на целия процес.

ПАКЕТНИ УСЛУГИ


Нашите услуги могат да бъдат предоставени и в пакетни варианти. Необходимо е просто да се свържете с нас, за да уточним всичко!

Можете да разчитате на нас за всеки вид събитие.

СВАТБА

За да мине по мед и масло един от най-важните дни от живота Ви, можете да разчитате на нашия опит.

РОЖДЕН ДЕН

Музика за всеки вкус, забавен водещ и парти осветление - рецептата за перфектния рожден ден!

КРЪЩЕНЕ

Направете кръщенето на Вашата рожба още по-специален празник като се доверите на професионалисти.

ФИРМЕНО ПАРТИ

Ние от NOVITSKI PARTY COMPANY вярваме, че качественото купонясване е най-добрият тиймбилдинг.

АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

DJ и водещ, които ще накарат всеки, дори и най-срамежливия абитуриент, да е на дансинга.