Може би се чудите какво общо има между корпоративните партита и цялостното функциониране на Вашата фирма.  Какви са ползите? Защо са нужни корпоративните събития? С този материал ще се постараем да Ви дадем отговор.

 

Признание/благодарност към служителите

Задвижващият механизъм на всяка фирма са нейните служители. Без тях нещата просто няма да могат да се случват. Затова е важно менижмънтът да показва загиженост и внимание. Служителите ще оценят подобна инициатива подобаващо. Едно фирмено парти е отличен вариант, с който да им благодарите. Така ще  усетят Вашата признателност, а мотивацията им ще скочи до невиждани нива.

Екипна работа

 Фирмените партита са чудесна възможност да проведете няколко тиим билндинг игри. Както часовникът функционира на базата на куп малки части, работещи в синхрон, така е и в екипа. Той трябва да се настройва и обрижва редово. Може би ще кажете, че при Вас има много отдели, които са независими един от друг. Това обаче не е от значение. Когато двама души се срещнат на входа на офиса и разменят позрав с усмивка, защото са обединени от общи топли спомени, то техният работен ден ще бъде в пъти по-позитивен. А оттам и ефективен.

Брейнсторминг или така наречената „мозъчна буря“

 Вярвате или не, генерирането на идеи в неофициална среда е много по-продуктивно. Съвсем натурално, хората се чувстваме в пъти по-напрегнати, когато се намираме на работното си място. Това убива креативността и иициативата. Използвайте тиймбилдин игрите като начи да решите текущи проблеми.  Определено няма да загубите!

Отбелязване на успехите

 Няма по-подходящо място за отбелязване на успехите от корпоративно парти. Празнуването на важните етапи и постиженията на Вашата компания с хората, които са направили всичко това възможно, показва голямо чувство на признателност. То мотивира същите тези кадри да работят с още повече желание.

 

Служителите са най-ценният актив на една фирма. Ценете ги и ги нагаждавайте добе за тяхната лоялност и отдаденост! Едно-две фирмени партита годишно са ключът към много социални срещи и още повече усмивки.

Ако имате нужда от професионална помощ при организацията на събитие, то ние сме правилните хора, към които да се обърнете. Просто ни се обадете!