Ако току-що сте се сгодили и не знаете какво да правите, това ръководство ще Ви даде ценна информация. В няколко стъпки ще можете лесно да разберете какво следва и как да се справите със задачите. Да започваме!

 

  1. Задайте своя сватбен бюджет и се придържайте към него

Преди да се заемете със забавните неща първо трябва да се заемете с финансите си. Вашият сватбен бюджет ще ръководи всичките Ви решения относно събитието. Работете със сума, която ще Ви кара да се чувствате комфортно, без да затъвате в дългове.

 

  1. Обмислете датите

Първо помислете през кой сезон бихте искали да е Вашето специално празненство, а след това помислете и за дата. Този избор ще Ви помогне да определите и тема за своята сватба.

 

  1. Събирайте идеи

Pinterest е чудесна социална мрежа, която ще Ви помогне да проучите и сортирате лесно идеи за сватбата. Можете да почерпите вдъхновение както за цветовете, така и за всеки малък детайл.

 

  1. Създайте своя списък с гости

Списъкът и бюджетът са два елемента, които вървят ръка за ръка и зависят един от друг. Броят на близките, които каните на Вашата сватба, също ще ви помогне да определите и много други решения, като например местоположението на събитието.

  1. Проучване, обиколка и резервиране на места

След като имате идея за Вашия сватбен стил идва моментът да започнете да проучвате локациите за сватба. Попитайте приятели и семейство за препоръки, потърсете онлайн и влезте в Instagram. Ако вече има местенца, които хващат любопитството Ви, значи е време за посещение а място. Успех!

 

  1. Време е за работа с доставчици

Много добре трябва да сте обмислили нещата и оформили информация от предодните точки. За тях ще питат потенциалните доставчици. Препоръчваме първо да резервирате доставчици, които могат да работят само на една сватба на определена дата. Трябват Ви професионалисти като фотограф, видеооператор, кетъринг, декоратор, група или DJ. Добрата новина е, че ние можем да се погрижим за всичко това.

 

  1. Намерете рокля и костюм

Често сватбената рокля трябва да бъде поръчана. За да имате достатъчно време, трябва да започнете търсенето поне половин година по-рано. Същото важи и за младоженеца, шаферките и шаферите. Колкото по-рано започнете да търсите облекло, толкова по-спокойни ще се чувствате.

 

  1. Купете сватбени халки

Не забравяйте пръстените! Най-доброто време за тяхното осигуряване е поне 2-3 месеца преди сватбения ден.

 

Това, което Ви остава, е да изпратите поканите за сватбата навреме! Нека Вашите гости знаят от рано кои дати да си запазят.

Ако имате нужда от съвет или отговор на въпрос, на разположениет сме! Просто се свържете с нас!