Ако току-що сте се сгодили и не знаете какво да правите, това ръководство ще Ви даде ценна информация. В няколко стъпки ще можете лесно да разберете какво следва и как да се справите със задачите. Да започваме!

 

  1. Задайте своя сватбен бюджет и се придържайте към него

Преди да се заемете със забавните неща, първо трябва да започнете с финансите си. Вашият сватбен бюджет ще ръководи всичките Ви решения относно събитието. Работете със сума, която ще Ви кара да се чувствате комфортно, без да затъвате в големи дългове. Изборът на сватбена агенция, може да ви спести много усилия, нерви и най-вече пари.

 

  1. Обмислете датите

Първо помислете през кой сезон бихте искали да е Вашето специално празненство, а след това помислете и за дата. Този избор ще Ви помогне да определите и тема за своята сватба. Често топлите месеци са по-предпочитани, но пък избора на зимна сватбена приказка, крие в себе си много вълшебства и привилегии, за които можем да Ви разкажем. Възможни дати могат да бъдат тази на Вашето запознанство, първа целувка, а защо не и началото на връзката Ви.

 

  1. Събирайте идеи

Попитайте Вашите приятели, които вече са минали под венчилото, как е минало всичко покрай техния сватбен ден. Разгледайте снимките и видеофилма от събитието. Можете да почерпите вдъхновение както за цветовете, така и за всеки малък детайл, а защо не и да съчетаете микс от всички събития? За съвети, идеи, предложения и всичко свързано с Вашият сватбен ден – потърсете ни!

 

  1. Създайте своя списък с гости

Списъкът и бюджетът са два елемента, които вървят ръка за ръка и зависят един от друг. Броят на близките, които каните на Вашата сватба, също ще ви помогне да определите и много други решения, като например местоположението на събитието. Ако са от други градове е възможно да трябва да осигурите и нощувка.

  1. Проучване, обиколка и резервиране на места

След като имате идея за Вашия сватбен стил идва моментът да започнете да проучвате локациите за сватба. Попитайте приятели и семейство за препоръки, потърсете онлайн. Ако вече има местенца, които хващат любопитството Ви, значи е време за посещение на място. Винаги може да попитате своят сватбен агент за правилното място за Вас. Колко хора може да събере ресторанта и дали е подходящ, както и дали има хотелска част или такива в близост.

 

  1. Време е за работа с професионален екип

Много добре трябва да сте обмислили нещата и оформили информация от предходните точки. За тях ще питат потенциалните хора, които ще назначите за най-незабравимия ден. Препоръчваме да се обърнете към агенция, която може да изпълни всичките ви желания и да ви намери най-точните  професионалисти като фотограф, видеооператор, кетъринг, декоратор, DJ. Добрата новина е, че ние можем да се погрижим за всичко това.

 

  1. Намерете рокля и костюм

Често сватбената рокля трябва да бъде поръчана. За да имате достатъчно време, трябва да започнете търсенето поне половин година по-рано. Същото важи и за младоженеца, шаферките и шаферите. Колкото по-рано започнете да търсите облекло, толкова по-спокойни ще се чувствате.

 

  1. Купете сватбени халки

Не забравяйте пръстените! Най-доброто време за тяхното осигуряване е поне 2-3 месеца преди сватбения ден.

 

9. План за сватбеното тържество

Едно от най-важните неща е да направите план за протичане на сватбения Ви ден. Това е и задачата на сватбения агент или ако нямате такъв, помолете за съдействия Вашият DJ. Какви ритуали ще включите, какъв ще е Вашият първи сватбен танц, игрите, които ще забавляват Вас и Вашите гости. За всички въпроси, които имате – свържете се с нас, а ние ще Ви помогнем с удоволствие!

 

Това, което Ви остава, е да изпратите поканите за сватбата навреме! Нека Вашите гости знаят от рано кои дати да си запазят.

Ако имате нужда от съвет или отговор на въпрос, на разположениет сме! Просто се свържете с нас!