Всяка сватба трябва да има свой уникален образ. Той обаче може да е съобразен с конкретен стил. Всички искаме най-важното събитие в живота ни да бъде запомнено, нали? Е, вижте нашите педложения!

 

Класически  стил

„Класическата сватба е тази, която е неподвластна на времето“. Тази естетика е една от най-популярните. И то с причина. Тя се определя като по-официална сватба – с изчистени линии и бели цветя. Грижейки се за обстановаката, помислете и за емоцията, която искате да предадете. Класическите сватби имат способността да предизвикват романтична обстановка не само за двойката, но и за гостите.

Класическите сватби обикновено са по-официални. Помислете за планиране на коктейл с шампанско на фона на джаз музика, на които гостите да се насладят между сватбената церемония и приема. За декор са подходящи свещници, чаени чаши и цветни аранжировки, съставени от един сорт.

Романтичен стил

При романтичните сватби ключовият момент са едва доловимите нюанси, мекото осветление и ефирните детайли. Заложете на цветове като слонова кост, различни нюанси на русото и пастелните тонове. Добавете свежи цветя  и свещи за повече усещане за уют и топлина. Свежите цветя са важен детайл, когато става въпрос за този тип сватба. На гостите можете да поднесете плата с плодове, сирена и десерти, както и добре подбрани шампанско и розе. Дори да имате голям списък с гости, създайте интимна атмосфера с помощта на слабо осветление и музика на живо.

Бляскав стил

Ако сте почитатели на луксозното, бляскавото и шикозното, това може би е стилът, който ще ви допадне най-много. Бляскавата сватба може да е във всяка една цветова гама с преобладаващ бял цвят. Основният елемент тук е блясъкът. Всякакви лъскави детайли са добре дошли  – свещи, покривки  и т.н.

Бляскавите сватби често имат някои смайващи детайли, които се появяват навсякъде в Instagram. Такива са стената от цветя, елегантно драпирание текстилни покривки и изискано приготвената храна. Декорът може да варира от неутрален и минималистичен до свръхмодерен и екстравагантен. Декорацията с цветя е основен елемент на луксозната сватба. Помислете и за неочаквани забавления – като представление на живо или шоу с фойерверки, за да смаете публиката.

Бохо/ Бохемски стил

Първото нещо, за което се сещаме, описвайки този стил е „свободолюбивост“. Бохо сватбите имат чара да изглеждат класно с минимални усилия. Декорът е скромен, но привличащ вниманието. Цветовете, които се използват са предимно неутрални или такива, които можете да намерите сред природата – бяло, бежово, кафяво, зелено, оранжево. Когато става дума за облекло, може да заложите на различните рокли за шаферките. Нека всяка от дамите да има възможността да изрази своя стил. Със сигурност няма да сгрешите, ако заложите на по-диви цветя. Мъхестите са отличен вариант, тъй като изразяват точно това свободолюбие, присъщо на стила. Уютното кътче за отдих, пригодено с пуфове е супер идея за декорация. Голата торта, покрита със свежи цветя, ще добави перфектния завършек. Представихте ли си го?

Модерен стил

Модерната сватба е свързана с изискана простота. Любителите на дизайна се насочват към този сватбен стил, който колкото и формален да е, има достатъчно закачливи елементи, за да не се усеща задушно. Подходящи детайли за този тип сватба са мраморът, матовите и металическите цветове. Вместо цветя, може да заложите на повече зелени растения, сукуленти и камъни.  Една модерна сватба с интересно осветление на тавана е всичко, от което се нуждаете.

Бъдете смели! Смесвайте и съчетавайте всичко.  Търсете игривото, но и изисканото. Темата трябва да бъде отразена във всеки детайл – от внимателно подбраните покривки за маса до специалния коктейл. Модерен монограм или лого може да се използва за персонализиране на менютата и дансинга, а тортата може да бъде семпла, но не правете компромис с  вкуса.

Провинциален стил

Темата за селската сватба може да приеме много форми, но цялостната естетика трябва да бъде вдъхновена от фермерския живот. Естествени текстури като дърво и камък, органични хартиени продукти и прясна храна са основните елементи на този сватбен стил. Подходящи цветове са неутралните и меки тонове, които добре се съчетават с естествени елементи като органични тъкани, дърво, дантела, листа.

Въпреки че провинциалните сватби са тясно свързани с хамбари и ферми, това не е единственото място, на което може да организирате своето тържество. Интересен начин да се съчетае е в модерна среда.

Декорирайте с ниски, разтегливи флорални централни елементи, които изглеждат като прясно набрани от полето, за да украсят голите дървени маси. Смесените стилове на стъклените съдове ще добавят нотка блясък, а щампите от брезово дърво и естествените текстури ще създадат усещане за натуралното.

 

Ако сте харесали нашите стилове, то вероятно ще харесате и партито, което ще направим на вашето тържество. Свържете се с нас на тел. 0898884079 или чрез имейл office@novitski-company.com