Много двойки достигат до този прекрасен и смислен момент, в който трябва да се качат на следващото ниво на своята връзка. Инициативата в повечето случаи поема мъжът. Негова е ролята да намери смелост, да подбере идеалния пръстен и да подготви една незабравима серия от мигове. А пък ролята на жената е просто да каже заветното „ДА“. Но то не идва току-така. Нужно е наистина много старание. За да улесним именно Вас – инициаторите, създадохме списък от чудесни идеи за педложение за брак, които могат да Ви послужат за вдъхновение или директно можете да присвоите.

 

Няма правилно и грешно предложение, но определено има такова, което ще се хареса и такова, което няма. Обстановката винаги има значение. Едно е да Ви ръкопляска тълпата в някой красив парк, а съвсем друго е да Ви ръкопляска тази в локалния хипермаркет. Затова обмисляйте внимателно всеки свой ход.

 

Класиката си е класика…

 Класическото предложение за брак в изискан ресторант е сигурно решение. Допълнете с хладно шампанско и френска кухня и ще имате рецепта за успех. Вимавайте с музикантите обаче. Прекаленото внимание не е добра идея. За сметка на това нека атмосферата е на ниво – накарайте я да облече любимата си рокля, която носи ведъж годишно, поднесете червени рози, помолете за маса, която е позиционирана максимално близо до предмети на изкуството. Нека всичко е съвършено. Каквато е и тя.

Възможно е обаче Вашата дама да е по-екстремен човек. Ако е така, вижте второто ни предложение!

Бъдете приключенци!

 Полетете с балон, изкачете стръмен връх или скочете с парашути. Когато преминете през епичните моменти, идва време да коленичите през своята избраница и да ѝ предложите приключения заедно и завинаги. Може да е силна и енергична личност, но трудно ще Ви устои в подобен момент.

Приказките не са само за малките

 Друг начин да ѝ омекнат коленете е, ако се почувства като принцеса от любима приказка. Кажете ѝ, че сте вдъхновени от нейната красота. Накарайте я да се облече с онази нейна феерична рокля и я заведете в някой парк или градина, където всичко е отрупано в красиви цветя. Нека се потопи в снимките. Не спирайте да ѝ правите комплименти. Когато достигнете до центъра на градината, извадете пръстена и действайте смело!

Синьото и вълните винаги са на мода

 За хората, израснали край морето, съзерцанието в пенливите вълни е любимо занимание. Възползвайте се от това и я заведете на самотна височина, където да сте само Вие двамата и вятърът. След малко мълчание, докато сте загледани в далечината, идва време да ѝ прошепнете в ухото колко я обичате и да ѝ кажете, че завинаги искате да гледате морето заедно. Вероятно сватбата Ви също ще е край брега…

Няма по-топло място от дома…

 Домът е това място, където семейството се усеща най-силно. Той е топъл, уютен и сигурен. Такива трябва да са и Вашите отношения. Разпалете камината, а ако нямате, просто запалете повече ароматни свещи… Пуснете любима музика, сгответе вкусна вечеря и след нея се сгушете на дивана, гледайки комедия. Точно когато не може да стане по-хубаво, извадете пръстена и ѝ предложете винаги да сте нейния дом.

 

Ще спрем дотук. Можем и още, но вярваме, че ще се справите чудесно. Да се обичате и уважавате е най-важното! Другото ще се нареди. А когато чуете нейното „ДА“, обадете ни се, за да Ви помогнем в организацията на Вашето прекрасно сватбено тържество!