Корпоративното парти е основна част от фирмената култура. На него всички идват издокарани, с усмивки и с готовност истински да се забавляват, защото с колегите прекарваме значителна част от времето си. Те стават важна част от живота ни! Този материал ще Ви ориентира в някои идеи, които можете да приложите, за да бъде Вашето парти успешно и най-вече незабравимо!

 

Зимна приказка

Зимата свързваме с топлина, уют, сняг и празнично настроение. Цветовете, които може да използвате, присъщи на зимата, са червено, изумрудено зелено, кобалтово синьо, черно и бяло, като всички те са контрастни. Не забравяйте да добавите и някоя снежинка или друг зимен орнамент тук-там. За ястия – придържайте се към традиционните зимни ястия и зимни напитки – червено вино, ракия, тъмна бира например.

При това събиране облеклата трябва да са малко по-официални, все пак е празнично време. Не задължавайте никого да се облича по определен начин, но им дайте да разберат, че не трябва да са прекалено небрежни.

С цялата тази тържествена атмосфера, идва време и на забавленията. Коледните песни винаги повдигат настроението и разпускат, така че заложете на тях. Забавните видеоклипове, снимки и филми също са сигурен начин  да сложите усмивки на лицата на всички. Още една идея и начин на сближаване е разменянето на подаръци. Потопете се в празничната атмосфера и ще видите как идеите ще започнат да валят точно като в снежна приказка.

Лудите десетилетия

Ако не можете да изберете само едно десетилетие, защо да не включите всички? От сигнални ракети от 70-те до светещи пръчки от 90-те години. Това парти ще припомни на всички какво е да се забавляваш, преминавайки през всички десетилетия. Спомнете си как Queen вдигаха залите на крака със своите хитове – песни като Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, Another one bites the dust, I want to break free. Ще се върнете назад още с изпълнители като легендарния  Michael Jackson, неостаряващата Madonna, любимите на всички дами Backstreet Boys и много други.

Тоалетите могат да бъдат напълно индивидуални. Всички ще имат свободата да се потопят в любимата си епоха и да се облекат в нейн тон. Като говорим за облекло, предлагаме ви да организирате и конкурс за костюми. Така гостите ще са по-мотивирани да сложат най-подходящите си дрехи, за да спечелят. А като говорим за костюми… вижте следващата идея!

Карнавал

Искате корпоративно парти, което всички ще запомнят? Доверете се на карнавалната тематика тогава. Нека всичко е весело, щуро. Като започнем от декора, тоалетите, храната и стигнем до игрите. На входа може да имате нещо като рецепция, от която хората да си взимат билетчета за вход, напълно в тон с цялостното парти. Билетчетата могат да са на съвсем символична цена. А парите, които се съберат  от тях, ще отидат за благотворителност. Заложете на карнавални маски и костюми, много лампички. Добавете шарени покривки, пердета, конфети, балони – всичко шарено, за което може да се сетите. А още по-хубаво ще е ако можете да се сдобиете с циркова шатра, където да организирате цялостното събитие.

Пуканките, хот-дозите, пържените картофки и захарният памук са неизменна част от карнавалите.  Това са предложения, които може да добавите към менюто заедно с бира, сайдер и лимонада.

Когато става въпрос за забавления, изборът е доста богат. Но ние ще ви предложим няколко идеи, които смятаме за доста развлекателни:

– пукане на балони с дарц или обикновен дарц;

– хвърляне на пръстен;

– ловене на патенца;

– томбола с награди;

– фото кабинка и много други.

 

Лятно барбекю

 Класическото BBQ през лятото е стандартен, но доказан начин за забавление.  То може да се състои в парк, край езерото или дори и в задния ви двор, стига да имате достатъчно място. Тази тема е една от тези, които не се усещат толкова като нещо корпоративно, а по-скоро като семейно парти. Няма задължителен дрескод, така че гостите ще се чувстват напълно свободни да изберат удобно за тях облекло. Атмосферата не е задушевна, а напротив. Предразполага всички да се отпуснат, да говорят по-свободно един с друг и да се сближат. А нали точно това е целта на това парти? Ако събитието е до езеро, може да си вземете палатки, разтегателни маси и столове, карирани одеала и покривки за масите. Като говорим за масите, няма как да не споменем и храната. Тъй като партито е по-непринудено може да заложите на бургери, хот-дог, а за да повишите настроението,  допълнете със студена бира и лимонада.

Последният, но не на последно място по важност детайл са игрите и музиката, които ще разчупят още повече атмосферата. Заложете на такива игри, които всички знаят и, в които могат да се включат. А за музиката оставете да се погрижи професионален DJ, няма да сте разочаровани. Накрая ви остава само да гледате и да се радвате на това как всички се забавляват.

Никое парти не може да съществува без диджей обаче.

Можете да се свържете с Владимир Новицки на телефон 0898884079 или имейл office@novitski-company.com